Netland til Oslo Filmfond – styret er i gang med å finne hennes etterfølger

Linda Netland har vært ansatt i Filmfond Nord i over seks år, og sammen med styret og eierne har hun bygget en robust organisasjon og vært en samlende kraft i det nordnorske filmmiljøet.

- Det er bare å gratulere Oslo Filmfond med denne ansettelsen. De har hentet en av de beste, og selv om vi er lei oss for å miste en slik kraft, er vi helt sikker på at Linda i også i sin nye posisjon vil gagne det nordnorske filmmiljøet. På den andre siden har Linda også lagt til rette for en drømmejobb i nord, og vi er allerede i gang med å finne hennes etterfølger, sier styreleder Jens-Harald Jenssen

Netland blir i Filmfond Nord ut oppsigelsestiden på tre måneder, og driften i fondet fortsetter med uforminsket styrke. Det planlegges blant annet produsentmøte under TIFF i januar.

- For et privilegium det har vært å lede Filmfond Nord. Jeg har fått lov til å bidra til utvikling i en fantastisk landsdel, med dyktige, inkluderende og konstruktive bransjekolleger. Det er flere gode filmer serier i prosess i nord nå, og jeg er overbevist om at den gode utviklingen vil fortsette, sier Linda Netland.

Jenssen understreker at den daglige driften er godt ivaretatt i organisasjonen, og styret vil bruke tiden godt for å finne ut hvilken fremtidig leder styret ønsker for fondet.

For mer informasjon ta kontakt med styreleder Jens Harald Jenssen, telefon: 913 32 100

Styreleder Jens-Harald Jenssen
Styreleder Jens-Harald Jenssen