Investerer én million i komedie

Med en vokalist som ikke kan synge og et lokalt rallytalent som sjåfør, legger de tre band-medlemmene i «Los Bando Immortale» av gårde til NM i rock i Tromsø. Dermed er det duket for neste vinters feelgood-komedie. Filmfond Nord investerer én million i den fartsfylte turen.

17.11.201618:02 Linda Netland

"Los Bando Immortale" er en humørfylt roadmovie om musikk og vennskap, der fire svært ulike unge mennesker legger ut på en eventyrlig reise for å få oppfylt sin store drøm. Målet skulle være innen rekkevidde, men rockens veier viser seg å være uransakelige…

Vi i Filmfond Nord har latt oss begeistre av ideen, manuset og gjennomføringskraften hos regissør og produsenter. Vi har stor tro på denne filmen og gleder oss til å følge prosessen frem mot premiere om et års tid.

«Los Bando Immortale» er den etablerte regissøren Christian Los tredje spillefilm, og produseres av produksjonsselskapet Filmbin fra Lillehammer med Originalfilm fra Tromsø som co-produsent. Opptaksstart blir våren 2017, med premiere vinteren 2018.

Filmbin og Originalfilm gleder seg over samarbeidet om denne filmen - de har allerede gode erfaringer med samarbeid gjennom klipp av Oskars Amerika og TV-serien Hjerterått.

, click to open in lightbox